RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:56:12 tarihnde eklendi. 736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medvedev Abhazya'da

DİMİTRİ MEDVEDEV, ABHAZYA'YA İLK RESMİ ZİYARETİNİ 08 AĞUSTOS 2010 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ
Medvedev Abhazya'da 08/08/2010. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV, 08 Ağustos’ta Abhazya’ya kısa bir çalışma ziyaretinde bulundu. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı’nın Abhazya’nın bağımsızlığının tanınmasından sonraki ilk ziyareti olarak bulunuyor. Rusya Federasyonu ile Nikaragua, Venezuela ve Nauru Cumhuriyeti Abhazya’nın bağımısızlığını resmi olarak tanıyan ülkeler olarak bulunuyor.

Rusya Devlet Başkanı’nın Abhazya ziyareti, Gürcistan’ın Güney Osetya’ya saldırı tarihine rastlaması (08 Ağustos 2008) ve ziyaretin önceden açıklanmaması nedeni ile sürpriz bir ziyaret oldu.

Dimitri MEDVEDEV, Abhazya ziyareti'nde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ile bir araya geldi.

Dimitri MEDEVDEV “Abhazya’nın bağımsızlığının tanınması Moskova açısından sıradan bir adım değildir, fakat geçen zaman bizlere bu kararın ne derece doğru bir karar olduğunu göstermiştir. Bu doğru bir karardır” dedi.

Dimitri MEDVEDEV, Suhum sahili boyunca yürüyüş yaptı ve Rus Turistler ile görüşmelerde bulundu. MEDVEDEV, Rus turistlere özellikle Rusya havaalanlarından Abhazya’ya olan hava ulaşım trafiğinin yeniden açılmasını destekleyeceklerinin güvencesini verdi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.