RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:50:54 tarihnde eklendi. 702 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin'den talimat

VLADİMİR PUTİN, ABHAZYA İLE İLGİLİ YASALARIN UYUM ÇALIŞMALARININ BİTİRİLMESİ TALİMATI VERDİ
Putin'den talimat RUSYA FEDERASYONU BAŞBAKANI VLADİMİR PUTİN, BAŞBAKAN BİRİNCİ YARDIMCISI İGOR SHUVALOV’A ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA İLE İLGİLİ YASALARIN UYUM VE AHENK İÇERİSİNDE ÇALIŞTIRILMASI TALİMATINI VERDİ.

06/0872010. NOVO OGARYOVO. ITAR-TASS. Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir PUTİN, Başbakan 1. Yardımcısı İgor SHUVALOV’a  Abhazya ve Güney Osetya ile Rusya arasında ki ekonomik alanlarda ki yasal mevzuatın uyum sorununun çözülmesi talimatını verdi.

Vladimir PUTİN hükümet üyeleri ile yaptığı çalışma toplantısında “Sizlerden özellikle rica ediyorum, meslektaşlarınız ile birlikte çalışarak, somut öneriler ortaya çıkararak var olan sorunları çözerek ahenkli bir ortam yaratın” dedi

İgor SHUVALOV “Bu çalışmayı yapma sözünü veriyorum. Bu çalışma ülkelerimiz için ilginç ve yararlı bir ortam yaratacaktır. Abhazya Hükümeti ve Güney Osetya Hükümetleri ile ekonomik mevzuatın oluşturulması büyük bir çalışma alanıdır. Suhum ile Rusya Federasyonu’nun desteği sonucunda çözümü mümkün projelerin yaşama geçirilmesi için yapılacak olan yatırım kararları alındı ve bizler bunu üstlendik. Ortak çalışma ilkeleri içerisinde ülkenin ekonomik potansiyelini birleşik ekonomik yasal süreç anlayışı ile yükseltmeyi sürdüreceğiz” dedi

İgor SHUVAROV “Bizler, aynı zamanda Rusya Federasyonu’nun bütçesinden Abhazya Cumhuriyeti’ne yapılan bütün maddi ve onarım çalışmalarının gelişimini inceledik. Rus tarafı ve Abhaz tarafı olarak bütün yapılan çalışmalar dikkatli bir biçimde incelendi. Abhazya tarafı, ekonomik ve ticari işbirliğinin geliştirilmesi ile ilgili sorunların çözümünün önemini vurguladılar, Rusya Federasyonu’nun yapmış olduğu yardımlarla ülkenin ekonomik potansiyelinin arttırılmasına destekçi olduğu vurgulandı” dedi.

Kaynak. www.aapsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.