RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:46:48 tarihnde eklendi. 781 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2010 yılı sonuna kadar kablosuz internet

ABHAZYA CUMHURİYETİ TOPRAKLARI 2010 SONUNA KADAR KABLOSUZ İNTERNET KULLANIMINA AÇILIYOR
2010 yılı sonuna kadar kablosuz internet 05/0872010. газета армян России "Еркрамас" İnternet sitesinde yayınlanan haberde. “Abhazya  Cumhuriyweti Telekom şirketi’ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Abhazya yaşayanları yılsonu gelmeden serbest bir biçimde internet kullanımları gerçekleşecektir. Kablosuz internet sistemi Standart LTE’e göre ticari bir  yapı olarak kurulacaktır” açıklamasına yer verildi.

Abhazya  "ПРОКСИМА" şirketi tarafından alınan izin ile iki dalga boyu, 790-862 MHz. ve 2.5-2.7 GHz olmak üzere hızlı bir internet ağı kurmak için çalışmalara başladı. Başlangıç olarak Gagra ve Suhum Şehirlerinde kullanıma geçilecek olan ağ siteminin yıl sonuna kadar tüm ülke topraklarında kullanılması planlanmaktadır. Tarife politikası maksimum ölçüde düşük tutulacak, öncelikle sınırsız erişim sağlanmasına çalışılacaktır.

Abone modemlerin kiraya verilmesi düşünülüyor, bu sayede abonelerin yıllık bedava erişim sağlanmış olacaktır. Sistem LTE ağları ile başlayarak Abhazya nüfusunda, internet kullanımda yaşanan sayısal açığın ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.