RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:43:47 tarihnde eklendi. 2784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başarak Koleji kapanma kararı yayınlandı

ABHAZYA EĞİTİM BAKANLIĞI, BAŞARAN kOLEJ'İN KAPANMA KARARI'NI YAYINLADI
Başarak Koleji kapanma kararı yayınlandı 03/08/2010. Son günlerde Abhazya’da Gagra’da bulunan “Başaran Kolej”in kapatılması konusu tartışılıyor. Öğrenci Velileri ve öğrenciler Başaran Kolej’in kapatılması ile ilgili olarak Eğitim Bakanlığı’nı sorumlu olarak gösteriyorlar. Eğitim Bakanı İndira VARDANİYA yapmış olduğu açıklama ile bu iddiaları reddetti.

Apsnypress Haber Ajansı’na ulaşan aşağıda Başaran Kolej tarafından Abhazya Eğitim Bakanlğı’na gönderilen ve kapatma kararının nedenlerini açıklayan karar bulunuyor.


(Eğitim Bakanlığı Belgeleri Tam Metni)

Şirketimiz yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda yaşanan finansal kriz nedeni ile 23 Temmuz 2010 tarihinde Abhazya Cumhuriyeti’nde bulunan Gagra Başaran Kolej Yatılı Okulu’nun kapatılması kararı alınmıştır.

“Çorum” Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh ÇIKMAZ

Başaran Kolej Müdürü Mustafa BAŞTUĞ

Referans Sayı No: 173

28 Temmuz 2010

Sn. Eğitim Bakanı

İndira VARADNİYA

Açıklama “Çorum Şirketimiz “Başaran Kolej” ile ilgili olarak yapılan toplantı sonucunda “Çorum” şirketimizin yaşamış olduğu finansal kriz nedeni ile, “Çorum” şirketi tarafından finanse edilen “Başaran Kolej”in kapatılmasına karar verilmiştir”


Kaynak: www.apsnypress.info                            www.abhazyam.com    

Not: Sevgili abhazyam.com üye ve izleyicileri, 16 yıldır Abhazya’da eğitim veren Fettullah Gülen Cemaati’nin koleji olarak bilinen “Başaran Kolej”in Abhazya’da ki eylemleri ile ilgili olarak bir araştırma yazısı hazırlamaktayız. Sizlerin elinde bulunan bilgi ve belgelerinizi bizlerle paylaşırsanız araştırmamız daha da ayrıntılı bir biçimde abhazyam.com da yayınlanacaktır. Başaran Kolej’in Abhazya Parlamentosu, Abhazya Devlet Üniversitesi, Abhazya Toplum Yaşamı, Abhaz Diasporası ile olan ilişkilerini, uygulamak istedikleri “Türk-İslam” İdeolojisinin nerelere kadar ulaştıklarını ve Abhazya üzerine olan amaçlarını daha net olarak görebilmek için sizlerden bu konuda bilgi ve belge bekliyoruz. Bu konuda yalnız olmadığımızı biliyoruz.

fatihatan@hotmail.com Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin.

Saygılarımla.

Abhazyam.com Yayın Sorumlusu

Fatih ATAN (A’tanba)


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.