RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:41:11 tarihnde eklendi. 717 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Maksim Gvindjiya'dan açıklama

MAKSİM GVİNDJİYA "KÜBA, YAKIN BİR ZAMAN İÇERİSİNDE ABHAZYA'NIN BAĞIMSIZLIĞINI TANIYABİLİR..!" DEDİ.
Maksim Gvindjiya'dan açıklama 01/08/2010. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Maksim GVİNDJİYA 29 Temmuz’da Abhazya’nın Bağımsızlığını tanıyan Latin Amerika Ülkelerine yapılan ziyaret ile ilgili olarak yaptığı basın toplantısında “Latin Amerika ülkelerinden birisi yakında bağımsızlığımızı tanıyabilir. Bu ülkenin Küba olması potansiyeli yüksektir” dedi.

Maksim GVİNDJİYA “Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ başkanlığında Latin Amerika ülkelerine yapılan son bölge ziyareti Abhazya’nın egemenliğini tanıyan ülke sayısının artmasına katkı sağlayacaktır. Bu ülkelerin içerisinde bulunan Arjantin, Brezilya ve Şili’de fahri konsolosluklar atanmış durumda bulunmaktadır” dedi

"Независимая газета" da yazdığına göre,.Maksim GVİNDJİYA “Abhazya’ya yakın bir zaman içerisinde Şili’den iki güçlü şirket gurubu çalışmak üzere gelecek. Abhazya, Nikaragua ve Venezuela ile deniz taşımacılığı ve ticareti ile ilgili olarak anlaşmalar imzalandı” dedi.

İnterfaks’a göre Maksim GVİNDJİYA “Latin, Orta ve Güney Amerika ziyaretlerimiz soırasında birçok uzun vadeli ve verimli ilişkiler kuruldu ve anlaşmalar imzalandı. Bu anlaşmalar sadece kağıt üzerinde değil gelecekte somut eylemler ile yaşama geçecek biçimde düzenlenmiştir” dedi.

Maksim GVİNDJİYA “Abhazya, Nikaragua, Venezuela ve diğer Latin Amerika ile yakın olan ilişkilerini geliştirecektir. Yapılmış olan bu ziyaret sadece siyasi nitelikte bulunmuyordu. Aynı zamanda sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilme çalışmalarını da içeriyordu” dedi.

Kaynak: www.kavkaz-uzel.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.