RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 12:40:04 tarihnde eklendi. 645 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dışişleri Bakanlığından açıklama

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI "ULUSLARARASI GÜÇLER, GÜRCİSTAN'IN KORSAN EYLEMLERİNE SESSİZ KALIYOR
Abhazya Dışişleri Bakanlığından açıklama 30/07/2010. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı; Daha önceden Abhazya’da bulunması nedeni ile Ukrayna Bandralı “Akkord” kuru yük gemisine Gürcistan tarafından el konulmasını protesto etti.

Rusya Haber Ajansı tarafından verilen bilgiye göre Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı protesto bildirisinde “Gürcistan, Abhazya Cumhuriyeti Karasularında bulundukları gerekçesi ile gemilere el koyma eylemleri ile Abhazya’ya ekonomik ambargo politikasını sürdürmüştür. Gürcistan tarafından yapılan bu tür eylemler uluslararası deniz hukuku ve insan haklarına karşı yapılan bir saldırganlıktır” dedi

ITAR-TASS haber ajansına göre Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı bildirisinde “Gürcistan’ın bu tür saldırgan tavırlarını sürdürmesinde uluslar arası güçlerin temsilcilerinin sessiz kalmasının önemli bir rolü bulunmaktadır. Bu da bölgede ortamın normalleşmesini engellemektedir ve öfke uyandırmaktadır. Cenevre’de ki görüşmelerde bulunan bütün taraflara Gürcistan’ın bu tür kışkırtıcı eylemlerinin ve tekrarının olmaması için gerekli önlemleri almaya çağırıyoruz” vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.kavkaz-uzel.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.