RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 09:55:19 tarihnde eklendi. 783 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'da Köyülü Üretici Fuarları

ABHAZYA CUMHURİYETİ ŞEHİRLERİ'NDE "KÖYLÜ ÜRETİCİ FUARLARI" AÇILMASI KARARI ALINDI
Abhazya'da Köyülü Üretici Fuarları 21/07/2010. Abhazya Başbakan 1. Yardımcısı Daur TARBA başkanlığında Suhum’da il ve ilçe devleti üst düzey yöneticilerin katıldığı toplantıda alışveriş merkezleri ve yerel çiftçiler için fuarlar düzenlenmesi kararı alındı . Toplantıya Başbakan Sergey ŞAMBA’da katıldı.

Daur TARBA “Fuarları gerçekleştirmede ki amacımız Abhazya’lı üreticilerin ürünlerini aracısız olarak satabilmelerini sağlamaktır. Dolayısıyla fiyat artışlarının denetlenmesi de gündeme gelmiş olacaktır” dedi.

Gudauta Valisi ve Gagra Valisi, diğer bölge yöneticileri ile yüksek olan ürün fiyatlarının nasıl aşağıya indirilebileceği konularında bilgi alışverişinde bulundular. Gudauta Valisi VOZBA “Saat 11:30 itibarı ile çiftçilerin bütün ürünleri satılmış oluyor” dedi.

Guldripsh Bölgesi Yöneticisi Mikhail LOGUA “Bizim bölgemiz, fuar oluşturulması için uygun bir ortam değil. Bizim üreticilerimiz ürünlerini Suhum Fuarı’na getirmek için hazır durumda olduğunu göz önüne almak gerekir” dedi.

Sergey ŞAMBA “Pazarlar – nüfusun gıda temin etmesi için ana merkezlerdir. Ve bu sorunun çözümü ulusal anlamda önemlidir. Bizler insanlarımızın yaşamlarını daha rahat sürdürmelerini sağlamak için göreve geldik” dedi.

Oçamçıra, Suhum, Gagra ve Gudauta şehirlerinde önümüzdeki Cumartesi günü “Köylü Fuarları” düzenlenmesi planlanmaktadır. Fuar süresi televizyon yayını ile insanlara duyurulacaktır.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.