RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 08:28:59 tarihnde eklendi. 682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Heyetinden Nikaragua ve Venezuela ziyareti

SERGEY BAGAPŞ BAŞKANLIĞINDAKİ ABHAZ HEYETİ NİKARAGUA VE VENEZUELA'YA GİDİYOR
Abhazya Heyetinden Nikaragua ve Venezuela ziyareti 16/07/2010. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Kristian BJANİYA’dan aldığı bilgiye göre, Bugün Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ Başkanlığındaki Abhazya Heyeti Nikaragua ve Venezuela’ya resmi ziyarete gidiyor. Abhaz Heyeti’nin ziyareti Daniel ORTEGA ve Hugo CHAVEZ’in resmi daveti üzerine gerçekleştiriliyor.

Abhaz Heyetinde ayrıca  Abhazya Savunma Bakanı Mirab KİŞMARİYA, Ekonomi Bakanı Chiristina OZGAN, Dışişleri Bakanı Maksim GVİNDJİYA, Merkez Bankası Başkanı İllarion ARGUN, Devlet Başkanlığı Yönetimi 1. Başkan Yardımcısı Zurab KADJAYA, Devlet Başkanlığı Resmi Temsilcisi Kristian BJANİYA, Devlet Başkanı Danışmanı Noşrevan ÇAÇBA vd. katılıyor.

Sergey BAGAPŞ başkanlığındaki heyet 17 – 21 Temmuz 2010 tarihleri arasında Nikaragua’da bulunacak ve Devlet Başkanı Daniel ORTEGA ve hükümet üyeleri ile görüşmelerde bulunacaktır. Abhazya Devlet Başkanı “Sandinista Devrimi”nin yıldönümü kutlamalarına katılacak.

Abhaz Heyeti  21 - 23 Temmuz 2010 Tarihinde Venezuela’da bulunacak, Devlet Başkanı Hugo CHAVEZ ile görüşülmesi planlanıyor.

Abhaz Heyeti’nin yapacağı resmi ziyaret sırasında ülkeler arasında bir dizi dostluk ve işbirliği anlaşması imzalanacaktır.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.