RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 08:12:01 tarihnde eklendi. 741 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alasania'dan açıklama

GİULİ ALASANİA "TİFLİS DİYALOĞA HAZIR, ANCAK ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN NİYETİ BULUNMUYOR
Alasania'dan açıklama 14/07/2010. Gürcistan Devlet başkanı Mihail SAAKAŞVİLİ’nin Annesi Gürcistan Ortaçağ kültürü Uzmanı, Türkolog Profesör Giuli ALASANİA, 13 Temmuz’da Varşova’da düzenlenen “Doğu Avrupa Konferansı”nda yaptığı konuşmada “Rusya ile Gürcistan arasında ki ilişkiler bugün için doğru olmayan bir yolda bulunuyor” dedi.

REGNUM Haber Ajansı Muhabiri’nin bildirdiğine göre, Gürcistan Devlet Başkanı’nın Annesi “Fakat, asırlar bizi Rusya’ya bağlıyor. Birçok gürcü Rusya’da yaşamaya devan ediyor. Üzülerek belirtmek isterim ki  Gürcistan’ın başşehrine çok da uzak olmayan ülke toprakları üzerinde “Çin Duvarları” çekildi” dedi.

Giuli ALASANİA; REGNUM Haber  Ajansı Muhabiri’nin Rusya ve ABD tarafından Tiflis, Abhazya ve Güney Osetya ile diyaloga başlasın söylemleri hakkında ki görüşlerini sorması üzerine verdiği yanıtta “Tanrı Aşkına. Bizler her zaman hazırız. Ancak üzülerek belirtmek isterim ki, diğer taraf Gürcistan’da ki yönetim değişmeden görüşmeyiz açıklaması yapıyor, şimdilik Gürcistan’da ki devlet yönetiminde bir değişiklik olmuyor, onların diyalog kurmaya niyetleri bulunmuyor” dedi.

(Not: Giuli ALASANİA: Fettullah Gülen Vakfı tarafından kurulan Diyalog Avrasya Platformu (DAP) Gürcistan Komite Başkanlığı görevini sürdürüyor. Abhazyam.com)

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.