RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 08:08:54 tarihnde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Peter Semneby Abhazya'ya geliyor

AB GÜNEY KAFKASYA TEMSİLCİSİ PETER SEMNEBY ABHAZYA'YA GELİYOR
Peter Semneby Abhazya'ya geliyor 13/07/2010. Apsnypress Haber Ajanası’nın Abhazya Hükümeti Basın Bürosu’ndan aldığı bilgiye göre AB Güney Kafkasya Temsilcisi Pter SEMNEBY, 14 Temmuz Çarşamba günü Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ve Başbakan Sergey ŞAMBA ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunacak.

TREND Haber ajansı tarafından verilen bilgiye göre, Peter SEMNEBY bu sabah Tiflis’e geldi. SWMNEBY, havaalanında gazetecilere “Gürcistan’da Siyasi güçler ile ve ayrıca Abhazya’da AB’nin sorunlu bölgedeki konumu hakkında bir dizi toplantı düzenlemeyi düşünüyoruz. Abhazya’da yapacağım görüşmelerde Devlet yöneticileri dahil olmak üzere ilginç ve anlamlı görüşmeler yapacağımı ümit ediyorum” dedi. 

İsveçli diplomat Peter SEMNEBY Şubat 2006’da AB güney Kafkasya Temsilcili görevine getirildi. Görev süresi 31 Ağustos 2010 tarihine kadar uzatılmıştır. AB Dış Politikalar sorumlu başkanı Catheriene ASHTON, sürmekte olan yeniden yapılanma çaışmaları çerçevesinde Güney Kafkasya ve Moldova Temsilciliklerinin kaldırılmasını önerdi, ancak şimdilik nihai kararın alınması için bekleme süreci yaşanıyor.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.