RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2011, Çarşamba 07:59:21 tarihnde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Catherine Ashton'dan açıklama

CATHERİNE ASHTON "AB, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI KABUL ETMİYOR
Catherine Ashton'dan açıklama 08/07/2010. AB Dışişleri ve Püvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Catherine ASHTON, bugün yaptığı açıklamada “AB, Gürcistan tarafından açıklanan “İşgal Altında ki Toprakların Kutarılması Planı” ölçüsünde Abhazya ve Güney Osetya’ya karşı ulyguladığı stratejisinden dolayı memnun olmuştur ve bu uygulamaya desteğe hazırdır” açıklamasında bulundu.

Gürcistan Devleti’nin Abhazya ve Güney Osetya ile ilgil olarak uygulamaya koyduğu ‘Strateji Planı’, “karşı tarafta yaşayan insanlar ile güçlü bir iletişim ve işbiriliği kurmak için elverişli bir ortam yaratılması amacını taşıyor.”

Catherine ASHTON “AB olarak, insanların karşılıklı olarak ilişkide bulunmalarına dayalı ortak hareket edilmesi yaklaşımını karşılıklı olarak güven ve yakınlaşma sağlayacağını gördüğümüz için destekliyoruz.” Dedi

Catherine ASHTON “AB’nin, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıkları tanımadığını bir kez daha vurguluyorum. AB olarak Gürcistan’ın toprak bütünlüğüne vermiş olduğumuz desteği yeniden belirtiyorum” dedi.

"Кавказский узел" Haber Ajansı’nın belirttiğine göre, Gürcistan Devleti Yönetimi 27 Ocak 2010 Tarihinde, Abhazya ve Güney Osetya ile olan ilişkilerinde “yeni bir strateji planı” ile barışçıl bir ortam yaratılacağını açıkladı, 03 Temmuz 2010 tarihinde Gürcistan Parlamentosu, “İşgal Altındaki Toprakların Kurtarılması Strateji Planı”nı onaylayarak kabul etti.

Kaynak: www.kavkaz-uzel.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.