RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2011, Salı 13:12:33 tarihnde eklendi. 644 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Bagapş'tan açıklama

SERGEY BAGAPŞ "ABHAZYA OLARAK RUSYA İLE STRATEJİK ORTAKLIĞIMIZI GÖNÜL BAĞLARI İLE GÜÇLENDİRDİK
Sergey Bagapş'tan açıklama 30/06/2010. Abhazya Devlet Başkanuı Sergey BAGAPŞ, 30 Haziran Çarşamba Günü Suhum’da  “Birleşik Abhazya Partisi”  «Единая Абхазия» Üyeleri ile yaptığı toplantıda ki açıklamasında “Temmuz ayı ortalarında Nikaragua ve Venezuela’ya kalabalık bir resmi heyet ile ziyarette  bulunacağız” dedi.

Sergey BAGAPŞ “Ayrıca, belki de heyet olarak Küba’yı da ziyaret edeceğiz. Bu yapacağımız ziyaretler sonrasında bazı ülkelerin Abhazya’yı tanıyacağını düşünüyorum. Biz tanınma sürecini hızlandırmayı düşünmüyoruz, ancak Afrika Ülkeleri, Orta Doğu Ülkeleri, Karayip Ülkleleri ve Güney Amerika Ülkeleri ile bu yönde ki çalışmalarımızı durdurmayacağız” dedi.

Sergey BAGAPŞ “ABD ve AB’nin Abhazya ile olan ilişkilerinde değişim yaşanıyor. Bugün için onlar Abhazya’nın Gürcistan’a dönmesi için ısrarcı değiller. Ancak, onların hedefi başka – çabuk ve hızlı bir biçimde Abhazya ve Rusya’nın arasındaki ilişkileri koparmaktır” dedi.

Sergey BAGAPŞ “Bizler iki stratejik ortağız – Rusya’yı güçlü olduğu için seçmedik, gönül birliğimiz ile düşündük. Zamanında bizim atalarımız Rusya ile birlikte kader ortaklığında bulundular. Amerikalılıar giriyorlar yad da girmiyorlar, hiç kimse hiçbir biçimde bu bağları koparamaz” vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info.


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.