RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2011, Salı 13:07:44 tarihnde eklendi. 690 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Heyeti 14. St. Petersburg Forumu'na katılıyor

SERGEY ŞAMBA BAŞKANLIĞI'NDAKİ ABHAZYA HÜKÜMETİ TEMSİLCİLERİ 14. ST. PETERSBURG FORUMUNA KATILIYOR
Abhazya Heyeti 14. St. Petersburg Forumu'na katılıyor 17/06/2010. Apsnypress haber ajansı'nın Başbakanlıktan aldığı bilgiye göre Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Sergey ŞAMBA, Abhazya Başbakan Yardımcısı ve Finas Bakanı Beslan KUBRAVA ve Ekonomi Bakanı Christine OZGAN 17 - 19 Haziran 2010 Tarihleri arasında St. Petersburg'da düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu'na katılıyorlar.

ITAR-TASS Haber Ajansı tarafından verilen bilgiye göre, 14. St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu (SPIEF - 2010), bugün Rusya federasyonu ile AB arasında ki ekonomik ilişkilerin sağlanması amacı ile çalışmalarına başladı.

St. Petersburg Forumu resmi açılışı Cuma günü tartışma ortamının yaratılması ile yapılacaktır. Forum 19 haziran Tarihine kadar baltık denizi sahilinde bulunan "Leningrad Expo Center"da yapılacaktır. Forum Toplantılarında Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV ve Fransa Devlet Başkanı Nicolas SARKOZY ve diğer dünya ülke liderleri, bakanlar ile dünya iş ve banka çevrelerinin üst düzey yöneticileri bulunacaktır.

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV'in geleneksel açılış konuşması ve ana konusu "Biz Değiştik" adı altında  olan dünya ekonomisinin modernizasyonu hakkındaki görüşlerin tartışılacağı forumun açılışını yapacaktır. forumu'un ev sahipliğini yapan St. Petersburg valisi Valentina MATVİENKO, "SPIEF - 2010'un "ana teması" dünya ve ulusal ekonomilerin modernizasyonu olacaktır" dedi.

Forumun son toplantısı olan "küresel kalkınma" konusunda Rusya Federasyonu Devlet başkanı Dimitri MEDVEDEV ve Fransa Devlet Başkanı Nicolas SARKOZY görüşlerini belirtecekler. SPIEF - 2010 Forumunda birçok iş görüşmesi ve anlaşmasının yapılması bekleniyor.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.