RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2011, Salı 08:55:29 tarihnde eklendi. 769 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oleg Bartsız Rusya Ticari Temsilcisi oldu

OLEG BARTSIZ; ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN RUSYA FEDERASYONU TİCARİ TEMSİLCİLİĞİ'NE GETİRİLDİ
Oleg Bartsız Rusya Ticari Temsilcisi oldu ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLETİ’NİN RUSYA FEDERASYONU İÇERİSİNDE “ABHAZYA TİCARET TEMSİLCİLİĞİ” AÇILMASI KARARI ALINDI.

04/06/2010. Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti Bugün başbakan Sergey ŞAMBA başkanlığında yaptığı toplantıda Rusya Federasyonu içerisinde Abhazya’nın Ticaret Temsilciliği açılması kararı aldı.

Ekonomi Bakanı Kristina OZGAN “Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu hükümetleri arasında imzalanan anlaşma gereğince karşılıklı olarak kurulacak olan temsilcilikler iki ülke arasında ki ticareti kolaylaştıracaktır” bilgisini verdi.

Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Ticaret Temsilciliği görevine, Abhazya ile Rusya Federasyonu arasında ki yatırım politikalarının denetlenmesi için kurulan temsilcilik içerisinde 2005 yılından bu yana çalışan Oleg BARTSIZ getirildi.

Oleg BARTSIZ; 1967 Doğumlu, Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi Felsefe Fakültesi ve RF. Dışişleri Bakanlığı Uluslar arası İlişkiler Akademisi Mezunu, uluslar arası ilişkiler ve bilimsel konularda çeşitli makaleleri bulunuyor.

Sergey ŞAMBA “Abhazya Ticaret Temsilciliği bu yıl Abhazya’nın Rusya Federasyonu Büyükelçiliği bünyesi içerisinde tek kişi olarak görev yapacaktır. Oleg BARTSIZ, geniş alışma deneyimine sahip bir arkadaşımız, o Abhazya’yı Rusya Federasyonu ile ilgili birçok ticari konuda başarı ile temsil etmiştir. Abhazya ve Rusya federasyonu arasında ilk kez ciddi bir ticari temsilcilik oluşturuluyor. Ticari temsilciliğimizin çalışmalarından Abhazya için olumlu sonuçlar bekliyoruz” dedi.

Oleg BARTSIZ “Benim için duymuş olduğunuz güven için sizlere teşekkür ederim, elimden gelen bütün gücümle görevimi yerine getireceğime söz veriyorum” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.