RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2011, Salı 08:47:43 tarihnde eklendi. 888 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Afon ziyaretçilerini bekliyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ TATİL SEZONU'NU AÇTI. NOVY AFON ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Afon ziyaretçilerini bekliyor 02/06/2010. REGNUM Haber Ajansı Abhazya Muhabiri’nin bildirdiğine göre Abhazya’da tatil sezonu açıldı. Abhazya’ya tatile gelenlerin ziyaret ettikleri önemli yerlerin başında  Novy Afon geliyor. Sadece geçtiğimiz yıl bölgeyi 400 binden fazla turist ziyaret etti. Fakat, bölgede bu turistleri barındıracak düzeyde otel ve pansiyon bulunmuyor. Son dönemde bu gereksinime karşılık verecek alt yapı çalışmalarında hızlılık yaşanmaktadır.  Bu da tatilcilerin lokanta ve alışveriş vb. gibi gereksinimlerinde rahatlama yaratacaktır.

Novy Afon Valisi  Feliks ARGUN “Şehir içerisinde tatil sezonuna hazırlık çalışmaları yapılmıştır. Yollarda ki asfalt kaplama ve parklarda 12 bin değişik cinste çiçek ekilmiştir. Novy Afon yeni tatil sezonunda misafirlerini karşılamaya hazır” açıklamasında bulundu.

Abhaz Krallığı Müze Müdürü  Alhas ARGUN “Bu yıl, var olan kültür yapılarına Prometheus duvarını  ekledik. Bu duvar mitolojik kahramanların rölyefleri ile dekore edilecek. “Abhazya Krallığı Müzesi” açıldı. VIII. Yüzyıla ait döneme atıfta bulunan, Abhaz halkının yaşam biçimini özgün bir biçimde ziyaretçilere sunan müzenin tatilcilerin ilgisini çekeceğine inanıyorum” dedi.

Novy Afon’un en önemli turistik yerlerinin başında mağara geliyor. Bu mağara 45 yıl önce açıldı. Ancak tatile gelen turistlerin en önemli ilgi alanlarından birisi oldu. Burada bulunan turistik satış mağazasında özellikle hediyelik eşya ve mücevher, ayrıca ev yapımı şaraplar satılıyor. Üzülerek belirtmek isteriz ki özellikle ev yapımı şarapların fiyatları oldukça yüksek bulunuyor. Bu konuda kontrol yapılmıyor. Belediye yetkilileri bu sorunda yakında çözeceklerini belirttiler.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.