RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 09:16:00 tarihnde eklendi. 1376 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gal Radyo/Tv Mingrelce yayına başlıyor

ABHAZYA DEVLET BAŞKANLIĞI BASIN BİRLİĞİ TEMSİLCİSİ ALHAZ ÇOLOKUA: “GAL RADYO/TV YAYINLARI YAKINDA BAŞLIYOR” DEDİ.
Gal Radyo/Tv Mingrelce yayına başlıyor Alhaz ÇOLOKUA’ nın  Apsny Press Ajansına vermiş olduğu bilgiye göre; “Yeni oluşturulan Gal Radyo/Televizyon Kanalı stüdyo donanımı önümüzdeki yakın günlerde bitmek üzere, her şeyi ile hazır duruma gelen Gal Tv yayınları yakında çalışmalarına başlayacaktır” dedi.

Birkaç gün önce Gürcistan Basınının “Abhazya Televizyonu Bugün için MİNGREL (LAZ) Tv. Kanalını açacaktı,ancak açamadılar, bu tür çalışmaları gerçekleştiremezler” gibi aslı olmayan propaganda çalışmaları yapıyorlar.

Gürcistan Basın Ajansı Gal Radyo/Tv. Kanalının açılmasın istemediğini belirten ÇOLOKUA “Gal Televizyon stüdyosu personel ve malzeme donanımı açısından hazır duruma gelmiştir.dedi.

“Zamanın biraz uzamasının ana nedeninin Gal Tv. personelinin staj sürelerinin uzamasından kaynaklandığını” belirten ÇOLOKUA “Gal Radyo/Televizyon Siteminin finans, malzeme ve personel açısından hiçbir sıkıntısı yoktur.”dedi.

“Gürcistan Yönetimi Gal bölgesinde oluşan olumlu gelişmeleri engelleyemeyecektir. Abhazya Yönetimi, Bölgeye ve Tüm abhazya’ya gerçek haberleri vermeyi sürdürecektir.” Diyen ÇOLOKUA.

“Yeni Gal Rayo/Televizyon Sistemi sadece Abhazya’da yaşayan insanlara yayın yapmayacak, aynı zamanda Gürcistan’ın Zugdidi Bölgesinde yaşayan insanlara da ulaşacaktır” diyerek konunun önemini belirtti.

Bizlerde www. abhazyam.com olarak Gal Rayo/ televizyon Ekibine yayın yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Apsny Press


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.