RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2011, Cumartesi 09:34:48 tarihnde eklendi. 680 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Maksim Gvindjiya'dan açıklama

MAKSİM GVİNDJİYA "İNSAN HAKLARI GÖZLEM GÜCÜ ABHAZYA İÇİN DEĞİL GÜRCİSTAN İÇİN GEREKLİDİR"
Maksim Gvindjiya'dan açıklama 04/05/2010. Apsnypress Haber Ajansının bildirdiğine göre  Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Maksim GVİNDJİYA; Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Thomas HAMMARBERG’in Tiflis’i ziyareti sırasında Gürcistan Entegrasyon Sorunları Bakanı Temur YAKOBASHVİLİ’nin yapmış olduğu “Abhazya ve Güney Osetya’ya İnsan Hakları Gözlem Gücünün yerleştirilmesi gerekir” açıklamaya karşılık olarak “İnsan Hakları Gözlem Gücü’nün Abhazya’ya değil sürekli olarak insan hakları ihlallerinin yaşanmış olduğu Gürcistan’a yerleştirilmesi gerekir” dedi.

Maksim GVİNDJİYA “Gürcistan’da sürekli olarak siyasi tutuklamalar yaşanıyor, bu olaylar Abhazya’da yaşanmıyor ve yaşanmadı. Gürcistan’da devlet yönetimine muhalefet edenler ya bilinmeyen nedenlerden dolayı cezaevlerine konuluyor ya da öldürülüyorlar. Bundan dolayıdır ki uluslar arası toplumun özellikle Gürcistan’a İnsan Hakları Gözlem Gücü’nü kurması çok önemlidir.” Vurgulamasında bulundu.

Maksim GVİNDJİYA “Gürcista’da ki insan hakları ihlalleri, bugün Abhazya’da yapıldığı gibi devlet yönetimi desteği ile sivil toplum kuruluşlarının ve diğer uluslar arası temsilcilerin birlikte istişareleri ile birlikte çözümlenir” dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.