RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:50:08 tarihnde eklendi. 669 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ve Adigey dostluk ve işbirliği anlaşması imzaladı

ABHAZYA CUMHURİYETİ VE ADİGEY CUMHURİYETİ ARASINDA DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANIYOR
Abhazya ve Adigey dostluk ve işbirliği anlaşması imzaladı 06/04/2010. REGNUM Haber Ajansı'nın Adige Devlet Başkanlığı Basın Bürosu'ndan aldığı bilgiye göre, Adigey Devlet Başkanı Aslan THAKUSHNİKOV 06 Nisan salı günü Abhazya Devlet Başkanlığı Ofisi Yöneticisi Valery ARŞBA'yı makamında kabul etti. Devlet Başkanı Aslan THAKUSHNİKOV ve Valery ARŞBA arasında iki ülke arasında politik ve sosyo-ekonomik konulardaki işbirliğinin arttırılması ve sorunların çözümü için işbirliğinin daha da arttırılması konuları görüşüldü.

Aslan THGAKUSHNİKOV "Adigey, her zaman için her konuda Abhazya'yı desteklemiştir ve desteklemeyi sürdürecektir. bizler herzaman için kardeş Abhaz halkı ile dostluğumuzu ve işbirliğimizi sürdürdük. Ben bugün yapacağımız çalışmalar ile karşılıklı ilişkilerin daha yapıcı bir duruma getirilmesini sağlayacağımızdan eminim. Federal Devlet Yönetimi'de ilişkilerimiz geliştirilmesi sürecine önem veriyor" vurgulamasında bulundu.

İki taraf arasında toplantıya katılan üst düzey yöneticiler yeni bir dostluk ve işbirliği anlaşması yapılması için anlaşmaya vardılar. Katılımcılar, iki ülke arasında geçmiş dönemde yaşananlar ile yeni gerçekler ışığında tam bir işbirliği yapılması belirtildi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.