RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:27:26 tarihnde eklendi. 700 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Duma Sınır koruma anlaşmasını imzaladı

RUSYA DUMA MECLİSİ; "ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA SINIRLARININ KORUNMASI ANLAŞMASI"NI ONAYLADI
Duma Sınır koruma anlaşmasını imzaladı 26/03/2010. Bugün Rusya Duma Meclisi Rusya Federasyonu'nun Abhazya ve Güney Osetya ile birlikte sınrıların ortak korunması anlaşmasını onayladı. Duma tarafından onaylanan belgelere göre Moskova, Kafkas Cumhuriyetlerinde ve ulusal sınrılarında görev yapan görevlilerin eğitiminde yardımcı olunacaktır. 

Duma Meclisi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin KOSACHEV,  "Россия 24" kanalına yaptığı açıklamada "Bu yapılan iki anlaşma anlamı aslında Rusya'nın Abhazya ve Güney Osetya'nın sınırlarının geçici bir temelde koruyacağını belirliyor. Ülkeler tma yetkili olarak kendi sınırlarını koruyor, bu anlaşmaya göre belli kısımların korunması için yetki veriliyor. Bu alanlar zaten yapılan ilgili anlaşmaların maddelerin geçici maddelerine göre Rus sınır muhafızları tarafından kontrol ediliyor" dedi.

liberal demokrat Parti lideri Vladimir JRİNOVSKY, yaptığı konuşmada "Rus Sınır Muhafızları, Abhazya - Gürcistan sınırlarını sıkı bir biçimde koruyarak bizim güney sınırımızı güçlendirmiş olacaktır" dedi

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.