RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:25:37 tarihnde eklendi. 738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya'dan Abhazya'ya kredi

VLADİMİR PUTİN "RUSYA, ABHAZYA'YA EK OLARAK 10 MİLYAR RUBLE KREDİ SAĞLIYOR" DEDİ..!
Rusya'dan Abhazya'ya kredi 26/03/2010. Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir PUTİN ile Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ile birlikte yapılan toplantı sonrasında Rusya Federasyonu'nın Abhazya'ya 10 milyar ruble kredi vermesi ve Abhazya Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın güçlendirlimesi amacı ile 700 milyon ruble kredi verilmesi kararı alındığı açıklandı.

ITAR - TASS Haber Ajansının bildirdiğine göre Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir PUTİN, Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ile birlikte cuma günü Novo - Ogarevo'da yapılan toplantıda "Abhazya'ya 2010 - 2012 yılları arasında yapılacak olan desteğe bağlı olarak fazkladan 10 milyar ruble destek kararı verilmiştir. Ayrıca Abhazya Devleti Merkez Bankası'nın kredi ödemelerinin güçlendirilmesi amacı ile 700 Milyon Ruble kredi verilmesi de sağlanmıştır" dedi

Vladimir PUTİN "Kısa bir süre içerisinde uzmanlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz teknik çalışmalar sonrasında proje tamamlandı. Bu kredilerin geriye dönüşü ilk dört yılı ödemesiz  olarak on yıl içerisinde sağlanacaktır" açılmakasında bulundu.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.