RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2011, Cumartesi 08:24:43 tarihnde eklendi. 708 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Abhaz Derneği'nde Ardzınba anma gecesi

İSTANBUL KAFKAS ABHAZYA KÜLTÜR DERNEĞİ 09 MART GECESİ VLADİSLAV ARDZINBA İÇİN ANMA GECESİ DÜZENLİYOR
İstanbul Abhaz Derneği'nde Ardzınba anma gecesi 08/03/2010. Kafkas Abhazya Kültür Derneği tarafından Abhazya Cumhuriyeti I. Devlet Başkanı Vladislav ARDZINBA'nın ölümü nedeni ile ilgili olarak 09 Mart 2010 Salı akşamı Saat 20:00'de anma gecesi düzenlenecekitr.

Aşağıda Kafkas Abhazya Kültür Derneği tarafından yayınlanan bildiri bulunmaktadır.   


DUYURU

Abhazya Cumhuriyeti’nin kurucusu, Halkımızın Büyük Önderi, Kurtuluş Savaşımızın Başkumandanı, Abhaz Ulusal Kahramanı Abhazya Cumhuriyeti Birinci Devlet Başkanı Prof. Dr. VLADİSLAV GRIGOR-IPA ARDZINBA’nın ebediyete intikal etmesi sebebiyle;

Abhazya’da 9 Mart Salı günü Cenaze töreni düzenlenecektir. Eşinin belirttiğine göre Vladislav ARDZINBA’nın naaşı aynı gün doğup büyümüş olduğu Sohum bölgesinin Eşira köyü yakınlarında bulunan “Askeri Zafer Müzesi”ne defnedilecektir. Aynı akşam (9 Mart Salı) saat 20.00’de Selimiye Kafkas Abhazya Kültür Derneğinde yapılacak bir toplantıyla Kur’an okutulacak, anısına konuşmalar yapılacaktır. Ayrıca Abhazya Temsilcisi Vladimir Ayüzba taziyeleri kabul edecektir.

Tüm camiamıza duyurulur.

Kafkas Abhazya Kültür Derneği

Yönetim Kurulu

Not: Katılacak hemşehrilerimizin elinde VLADİSLAV GRIGOR-IPA ARDZINBA’ya ait fotoğraf, belge, anı mevcutsa bize ulaştırmaları rica olunur. Hazırlanacak arşiv için kopyaları alınıp sahiplerine iade edilecektir. Ayrıca Derneğimizde Abhazya’nın ilk Cumhurbaşkanı Vladislav Grigor-ipa Ardzınba için bir taziye masası hazırlanmıştır. Dileyen hemşehrilerimiz buradaki deftere taziyelerini ve duygularını yazabilirler. Defter daha sonra Abhazya’ya gönderilecek, Sayın Ardzınba’nın ailesine teslim edilecektir.


Kaynak: bilgi@abhazdernegi.org Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin.


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.