RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mayıs 2011, Cuma 20:21:13 tarihnde eklendi. 665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ardzınba tedavi için Moskova'ya gitti

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN İLK DEVLET BAŞKANI VLADİSLAV ARDZINBA TEDAVİ İÇİN MOSKOVA'YA GİTTİ
Ardzınba tedavi için Moskova'ya gitti 26/02/2010. Moskova - RIA. Novosti. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ,  "Новости" Gazetesine telefon ile verdiği bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti2nin ilk devlet başkanı olan 64 yaşında ki Vladislav ARDZINBA tedavisinin sürdürülmesi için Moskova'ya gitti.

Basın Yayın Organlarında yapılan yayınlarda Abhazya'nın ilk devlet başkanının hastalığının ağırlaştığı ve suhum'dan Moskova'ya tedavi için götürüldüğü açıklanmıştı.

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Vladislav ARDZINBA'nın durumunu ciddi olduğu biçiminde ki haberlere karşılık olarak "Dün, tedavinin sürdürülmesi için planlanan bir biçimde hastaneye gidiştir. Tedavi sonrasında geriye dönecektir. Rahatsızlığının ciddi olduğu haberler asılsızdır. Evet, her şey normal bir durumdadır" dedi.

Abhazya Sağlık Bakanı Zurab MARŞANİYA "İlk devlet başkanımızın hastalığı oldukça uzun süren zor bir hastalık, sağlığının iyi olmasını diliyorum. Sürekli olarak yardım edilmeden hareket edebilmesi oldukça zor." dedi

Abhazya Cumhuriyeti Sağlık Bakan Yardımcısı Anatoliy AKSHBA "İlk devlet başkanımızın hastalığı onun yaşamını tehdit edecek boyutta bulunmuyor" dedi.

Vladislav ARDZINBA; 14 Mayıs 1945 Tarihinde Abhazya Cumhuriyeti'nin Eshera Köyü'ünde doğdu. 1994 - 2005 Tarihleri arasında Abhazya Cumhuriyeti'nin ilk devlet başkanlığı görevinde bulundu.

Not: abhazyam.com olarak abhazya cumhuriyeti'nin ilk devlet başkanı ve kahramanı olan Abhaz ulusunun önderi Vladislav ARDZINBA'ya acil şiflalr diler geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.