RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mayıs 2011, Cuma 09:50:04 tarihnde eklendi. 711 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya sınırları güçlendirmeyi sürdürecek

DİMİTRİ MEDVEDEV "RUSYA, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN SINIRLARININ GÜÇLENDİRİLMESİNİ SÜRDÜRECEKTİR"!
Rusya sınırları güçlendirmeyi sürdürecek 28/01/2010. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV, 20 Ocak'da Federal Güvenlik Teşikliati (FSB) Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada "Rusya, Abhazya ve Güney Osetya Cumhuriyetlerinin sınırlarının güçlendirilmesine desteğini sürdürecektir. Rusya, bu görevini yerine getirirken sınır muhafızlarının yükümlülüklerinin özel bir önem gösterdiğinin bilincindedir." dedi.

Kremlin Devlet Başkanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, FSB'nin 2009 yılı içerisinde ki çalışmaların performanslari ile 2010 yılı içerisinde öncelikli olarak yapılması öngörülen çalışmalar değerlendirildiği belirtildi.

Dimitri MEDVEDEV "Ülke güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerin başında gelmektedir, başarılı ekonomik modernizasyon, uzun vadeli stratejik planların uygulanabilmesi için bu koşulların yaratılması gerekir. Ulusal Güvenliğin sağlanması bu sistemin sürekli olarak yenilenmesi gerekir. Devletin güvenliğinin sağlanması için FSB Organizasyonunun görevlerinin başında terörizm ve saldırganlığı karşı savaş, karşı istihbarat, teknik malzeme ve eğitimli insan personelinin yetiştirilmesi gelmektedir" dedi.

30 Nisan 2009 Tarihinde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV ve Güney Osetya Devlet Başkanı Eduard KOKOYTI arasında sınırların ortak korunması antlaşması imzalanmış ve Rusya FSB Sınır Muhafızları görevlerine başlamıştı.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.