RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 08:41:20 tarihnde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İbrahim Çkadua Suhum'da fotoğraf sergisi açtı

ABHAZYA BASIN FOTOĞRAFÇISI İBRAHİM ÇKADUA ABHAZYA SANATÇILAR BİRLİĞİNDE FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI.
İbrahim Çkadua Suhum'da fotoğraf sergisi açtı 15.08.07 Tarihinde Abhaz Basın Fotoğrafçısı İbrahim ÇKADUA Abhazya Sanatçılar Birliği Merkez Salonunda Kişisel Sergi açtı.

İbrahim ÇKADUA’nın sergisinde 50 Adet Fotoğraf bulunuyor. Fotoğrafların yarısını İstanbul ve Londra seyahatleri sırasında çekmiş olduğu fotoğraflar. Diğer yarısınıda Abhazya ve Suhum Fotoğrafları oluşturuyor. Ayrıca sergide Abhazya Güzellik Yarışması 2006; Abhaz Şair Bagrat ŞİNKUBA; Abhaz Yazar Fazıl İSKENDER VE Aktör Nurbey KAMKİYA’nın da fotoğraflarıda bulunuyor.

Sergi Salonu Müdürü Elvira ARSALİYA “fotoğraf sanatı günümüzde ressam ve grafik sanatlarından daha aşağıda bir kategoride yer almıyor. İbrahim ÇKADUA fotoğraflarında Abhazya Halkının mozaiğini ortaya çıkartırken, kalbinin sesini ve görüşünün netliğini mükemmel kullanarak sanatını icra etmiş.” Diyerek görüşlerini belirtti.

İbrahim ÇKADUA; “yıl başında sezona başlarken güzel enstantaneler yakalayarak sakin bir dönem geçireceğimi düşünüyordum. Ancak sezon oldukça zorlu geçti” dedi.

İbrahim ÇKADUA;  Abhazya Kurtuluş Savaşı (1992-1993) yıllarında çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan ilk sergisini geçtiğimiz yıllarda AGAVA RESİM GALERİSİNDE açmıştı.

www.abhazyam.com olarak İbrahim ÇKADUA'ya gelecekteki çalışmalarında başarılar dileriz. 

Kaynak: Apsny Pres


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.