RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 20:00:50 tarihnde eklendi. 1578 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bagapş'tan taziye

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ, NİHAT ÖZBAĞ'IN VEFATI NEDENİ İLE TAZİYE MESAJI GÖNDERDİ
Bagapş'tan taziye 28/12/2009. Abhazya Kurtuluş Savaşı (14 Ağustos 1992 - 30 Eylül 1993) şehitlerinden Bahadır ÖZBAĞ'ın (A'bağba) Babası Nihat ÖZBAĞ 25 Aralık 2009 Tarihinde vefat etmiştir. Nihat ÖZBAĞ'ın cenazesi 26 Ağustos Cumartesi günü öğlen namazından sonra Bilecik Şehri Künceğiz Köyü'nde defnedilmiştir. Abhazyam.com olarak A'bağba ailesine başsağlığı dileklerimizi iletir, acılarını paylaştığımızı belirtiriz.

Nihat ÖZBAĞ'ın vefatı nedeni ile Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı, Kafkas - Abhazya Dayanışma Komitesi, Abhazya Cumhuriyeti Geri Dönüş Devlet Komitesi, Bahadır Bağba'nın Silah Arkadaşları tarafından A'bağba Ailesine Taziye Mesajları gönderilmiştir.

Taziye mesajları aşağıdadır; 


ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANLIĞI
Tarih : 28.12.2009

TAZİYE,
ABHAZYA KAHRAMANI, AZİZ ŞEHİDİMİZ BAHADIR ABAĞBA’NIN SEVGİLİ BABASI, ABHAZYA SEVDALISI NİHAT ABAĞBA’NIN VEFATINI DERİN BİR TEESSÜRLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUZ.
ABHAZYA YÖNETİMİ VE HALKI ADINA, ABAĞBA AİLESİ’NİN VE SEVENLERİNİN ACILARINI YÜREKTEN PAYLAŞIYOR, MERHUM NİHAT ABAĞBA KARDEŞİMİZE TANRIDAN RAHMET, MAĞFİRET VE EBEDİ CENNET TEMENNİ EDİYORUZ.

SERGEY BAGAPŞ CUMHURBAŞKANI,
ALEKSANDR ANKUAB BAŞKAN YARDIMCISI,
NUGZAR AŞUBA PARLAMENTO BAŞKANI,


KAFKAS-ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ
Tarih : 25 Aralık 2009
Sayı : 2009/127
Konu : Vefat ve Taziye
VEFAT ve TAZİYE

Abhazya’nın bağımsızlığı uğruna hayatını veren şehidimiz Abağba Bahadır ve Banu’nun Sevgili Babaları Abağba Nihat Özbağ,
25 Aralık 2009 Cuma günü hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Rahmetli, 26 Aralık 2009 Cumartesi günü Bilecik Künçeğiz Köyü’nde öğlen namazına müteakip aile mezarlığına defnedilecektir.
Müteveffa’ya tanrıdan rahmet, Abağba (Özbağ) Ailesine, Bölge Derneklerin (İnegöl Abhaz, Bilecik, Eskişehir, Kütahya Kafkas Dernekleri) Temsilci ve Üyelerine, Künçeğiz Köyü’ne, dost ve akrabalarına başsağlığı diler, büyük acıların paylaşırız.
Saygılarımızla

Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi
Adına
Başkan
İrfan ARGUN


ABHAZYA CUMHURİYETİ GERİ DÖNÜŞ DEVLET KOMİTESİ

TAZİYE

Bağımsızlık savaşımızın kahramanlarından, Abhazya için canını feda eden değerli kardeşimiz Abağba Bahadır’ın kıymetli babası, Değerli Büyüğümüzün Nihat Abağba’nın vefatı, Anavatana geri dönüş komitesi çalışanları için büyük bir üzüntü duyduk.
Şehidimizin sevgili babası Abağba Nihat’a Tanrıdan sonsuz rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ANZOR MUKBA ABHAZYA GERİ DÖNÜŞ DEVLET KOMİTESİ BAŞKANI
ERKAN KUTARBA BŞK. YRD.
AHMET MARŞAN BŞK. YRD.


TAZİYE
28.12.2009

SİLAH ARKADAŞIMIZ VE AZİZ ŞEHİDİMİZ SEVGİLİ BAHADIR KARDEŞİMİZİN BİZLERE EMANET BIRAKTIĞI DEĞERLİ BABASI ABAĞBA NİHAT BÜYÜĞÜMÜZÜN VEFATINI BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİK.
ABAĞBA AİLESİNİN ACILARINI YÜREKTEN PAYLAŞIYOR, ŞEHİDİMİZİN BABASINA EBEDİ CENNET HAYATINDA ALLAH’TAN SONSUZ RAHMET VE MAĞFİRET DİLİYORUZ.
Saygılarımızla;

ABHAZYA KAHRAMANI ŞEHİT
BAHADIR ABAĞBA’NIN
SİLAH ARKADAŞLARI


Kaynak: info@abhazya.org


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.