RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 19:56:17 tarihnde eklendi. 728 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaşlılar Birliği ve Komünist Parti Bagapş'ı kutladı

ABHAZYA YAŞLILAR BİRLİĞİ VE ABHAZYA KOMÜNİST PARTİSİ; SERGEY BAGAPŞ'I KUTLADILAR
Yaşlılar Birliği ve Komünist Parti Bagapş'ı kutladı 23/12/2009. Abhazya'lı Komünistler "Bizler, sizin halkımızın bağımsızlık ve özgürlük mücadlesine verdiğiniz katkıya teşekkür ediyoruz. Abhazya Komünistleri olarak devlet başkanlığı seçim sonuçlarından dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bizler, sizin devletin güçlendirmesi, ulasal güvenliğin sağlanması, ekonomik kalkınma ve tarım sektörünün iyileştirilmesi, toplumsal soorunların çözülmesi çalışmalarınızı destekliyoruz" dediler.

Abhazya Komünist Partisi Başkanı Lew ŞAMBA "Abhazya Halkı olgun devlet olma sınavını başarılı bir biçimde atlattı. uluslararası gözlemcilerin seçimler sırasında bulunması çok önemli idi ve onlar seçimlere en yüksek notu verdiler.Size Abhazya halıknın yararına yapacağınız çalışmalarda başarılar dileyerek yeni yılınızı kutluyorum" dedi.

Sergey BAGAPŞ; Seçimlerde kendisine verilen desteğe ve katılımcılara teşekkür ederek "Önemli olan - Seçimlerin sakin bir ortam içerisinde geçmesidir. İnsanlara istikrar gerekir. Bizler toplumsal çatşmayı önlemeyi becerdik. Yönetimin insanların birlieşmesi için başarısız oldu diyenlere inanmıyorum. Bizler sabır gösterdik ve insanların parçalanması için hiçbir şey yapmadık. Bizler ajitasyon ve propoganda çalışması yapmadık ve her adımda pankart ve afiş yapıştırmadık. Tüm adaylar değerli insanlardı, ancak halk devlet başkanığı görevine kimi seçeceğinin kararını verir" dedi.

Sergey BAGAPŞ "Bizim halkımız bilge kişilerden oluşur, onu söz ya da para ile satın alamazsınız. Biz sadece bizi seçin demedik, seçim için insanların sandıklara gelmelerini sağladık ve onlar kendi kararlarını verdiler. Biz rakiplerimiz için hiç bir incitici söz söylemedik. Önümüzdeki beş yıllık çalışma programımımz ile yapmış olduğumuz hizmetleri anlatan çlaışma raporumuzu belirttik. politik kültür, tartışma kültürü ve basılı malzeme için sorumluluk önemlidir" vurgulamasında bulundu.

Sergey BAGAPŞ "Sorunlar arasında bulunan, küçük ve orta ölçekli girişimcilere destek, tarım sektöründe (Çay Üretimi, Narenciye, Sebze Üretimi, Kümes Hayvanları) köylerdeki üretimin gelişimimnin desteklenmesi gerekiyor. Bugün için bu desteği sağlamakta sorunumuz bulunmuyor, çalışacak insan konusunda sorunumuz bulunuyor." dedi.

Sergey BAGAPŞ "2010 yılı için 4,5 Milyar Ruble'yi değerlendirmemiz gerekiyor, sosyal problemleri çözmek, emekli maaşları ve ücretlerin arttırılması, özellikle öğretmen ve doktorların maaşlarının arttırılması gerekecek. İnsanların normal koşullarda tedavi görebilmesi için modern ekipman gereksinimlerini giderecek sorunların çözülmesi için uğraşacağımızın sözünü veriyoruz. Okullarımızın onarımı için gerekli özeni göstereceğiz. Gençlerimize kaliteli eğitim sağlamaktan başka bir şansımız bulunmuyor. Abhazya Devlet Başkanlığı Yönetimi olarak kabul odası oluşturacağız, Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri Birliği ile görüşeceğim, Partiler ve sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerde bulunacağım" dedi.

Sergey BAGAPŞ "hükümet içerisinde bazı değişiklikler yapılacak, bakan sayısında artış olacaktır. Eski nesilin deneyimleri ile gençlerin enerjilerini birleştirmek gerekir. Herkesin Yeni yılını kutluyor ve yıl boyunca başarılar diliyorum" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.