RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 19:38:18 tarihnde eklendi. 677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mandalinalar şehit ailelere ulaştı

ABHAZYA'DAN GÖNDERİLEN YENİ YIL HEDİYESİ MANDALİNALAR KUZEY KAFKASYA'LI ŞEHİT AİLELERİNE ULAŞTI
Mandalinalar şehit ailelere ulaştı 23/12/2009. Abhazya Hükümeti Sosyal Programlar Düzenleme Bölüm Başkanı Zurab ADLEYBA'nın gazetecilere yaptığı açıklamada "Abhazya Devleti tarafından her yıl Abhazya Kurtuluş Savaşı'na katılarak şehit olan Kuzey Kafkasya'lı Gönüllülerin ailelerine yeni yıl hediyesi olarak gönderilen mandalinalar ailelere teslim edildi."  dedi.

Zurab ADLEYBA "Hükümetimiz tarafından, özellikle 1992 - 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşına katılarak canlarını veren gönüllülerin ailelerine büyük önem verilmektedir. Bizler sosyal programımızın bir parçası olarak şehitlerin aileleri ve çocuklarına her yaz döneminde tatil yapmalarını sağlamaktayız. Bu çalışmalara ek olarak Yeni Yıl hediyesi olarak da mandalina gönderilmektedir." dedi.

Abhazya Hükümeti bu yıl Karaçay - Çerkesk, Adigey ve Kabardey Balkarya Cumhuriyetlerine üç ton'un üzerinde mandalina gönderdi. Kamyonlar ile gönderilen mandalinalar Adigey'de 22 Aileye, Karaçay - Çerkesk'de 23 aileye ve Kabardey Balkar'da da 55 aileye teslim edildi. 22 Aralık Tarihinde de Çeçen Cumhuriyeti'nde bulunan şehit ailelerine 1,5 ton mandalina gönderildi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.