RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 19:35:36 tarihnde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazyalı sanatçılardan başarı

ABHAZYA'LI EKATERİNA VE ALHAS FERZBA; ULUSLARARASI HELİNKA VOKAL YARIŞMASINDA BAŞARI KAZANDILAR
Abhazyalı sanatçılardan başarı 20/12/2009. Abhazya Devlet Başkanlığı Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya'lı genç şarkıcılar 03 - 14 Aralıl 2009 Tarihleri arasında Moskova'da düzenlenen "XIII. Glinka Ses Yarışması"ında başarı kazandılar. Ekaterina FERZBA (Soprano) dalında üç ödülden 2.sini kazanarak başarı kazandı. Alhas FERZBA (Bas) Dalında Beş ödül arasında III.sünü kazandı.

Uluslarararası Glinka Vokal Yarışması'na Rusya Federasyounu, BDT Ülkeleri ve diğer ülkelerden 219 sanatçı katıldı. İlk turu 180 sanatçı başarı ile geçti. Yarışma jürisinin başkanlığını Rusya'nın ünlü şarkıcısı İrina ARKHİPOVA yaptı.

Abhazya Halk Sanatçısı ve Moskova "Helikon Opera -Tiyatrosu" Solisti Alice GİTSBA "Abhazya'lı sanatçılar zor bir test sınavından geçerek üç turuda başarı ile gerçekleştirmişlerdir. rusya'nın en prestijli ödülünü kazanarak başarı sağlamışlardır. Bu genç sanatçılar gelecek için umut verici olduklarını göstermişler ve isimlerini duyurarak olumlu eleştiri almışlardır. Onların başarı ve kazanımlarının sürmesini diliyorum. Bizler onlara desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: www.yuga.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.