RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 19:34:52 tarihnde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ile Rusya arasında Vergi toplama anlaşması

VAHTANG PİPİYA "ABHAZYA VE RUSYA ARASINDA VERGİ TOPLAMA KONUSUNDA İŞBİRİLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI"
Abhazya ile Rusya arasında Vergi toplama anlaşması 22/12/2009.  Abhazya Vergi ve Harç Toplama Bakanı Vahtang PİPİYA'nın Apsnypress Haber ajansı'na bildirdiğine göre Abhazya Maliye Bakanlığı Vergi  ve Rusya Federasyonu Federal Vergi Bürosu ile 15 Aralık 2009 tarihinde karşılıklı işbirliği ve dayanışma anlaşması imzalandı.

İki ülke arasında imzlanan anlaşmayı Abhazya adına Vergi ve Harç Toplama Bakanı Vahtang PİPİYA ve Rusya Federal Vergi ve Harç Toplama Bürosu Başkanı Mihail MOKRETSOV karşılıklı olarak imzaladılar.

Anlaşmaya göre, taraflar vergilendirme ve vergi yönetimi alanlarında karşılıklı olarak işbiriliğini teşvik edecekler, deneyimlerini paylaşacaklar ve vergilendirme tecrübelerini bilgilendirecekler. Ayrıca Abhazya Vergi Bürosu Çalışanlarının Rusya Federal Bürosu'nun eğitim merkezlerinde yetiştirilmeleri sağlanacak, bilimsel ve pratik çalışma koşullarının yaratılması için konferanslar düzenlenecektir. 

Vahtang PİPİYA "şimdi bizler iki devletin vergi mevzuatının "tek pencer"den yönetilmesi çalışmalarının yöntemlerini hazırlıyoruz. Bizler mali tabloların oluşturulması için yasal zemin hazırlıyoruz. Gelir beyannamelrinin hazılrlanması için Rusya Federasyonu'nda nasıl çalışıldığını gözlemliyoruz. Sadece hizmet üreten girişimciler ile ilgili çalışmalarda bulunmuyoruz, tüm Abhazya yaşayanlarının vergi tablolarını hazırlıyoruz " açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.