RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 19:30:59 tarihnde eklendi. 675 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum'da Rusya Dayanışma Ajansı açıldı

ABHAZYA'NIN BAŞŞEHRİ SUHUM'DA "RUSYA DAYANIŞMA AJANSI" OFİSİ AÇILDI
Suhum'da Rusya Dayanışma Ajansı açıldı 18/12/2009. Suhum'da bugün Rusya Federasyonu, BDT ve Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşları'nın Haklaırını Koruma ve İnsani İşbirliği Sağlama Ajansı'nın Ofisi Açıldı Temsilcilik görevine Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Danışmanı Aleksandr VAULİN getirildi.

Rus-Dayanışma Ajansı'nın açılış törenine, Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA, Rusya Federasyonu Abhazya Büyükelçisi Semyon GRİGORYEV ve Rusya - Dayanışma Ajansı Başkanı Farit MUHAMETŞİN, Abhazya Cumhuriyeti'nin ulusal ve sosyal toplum kuruluş temsilcileri katıldılar.

Sergey BAGAPŞ "yeni yıl arifesinde Rus - Dayanışma Ajansı'nın ofisinin açlılması sembolikde olsa önemlidir. Geleceğe yönelik olarak çok olumlu yaklaşımlarımız var. Abhazya ve Rusya arasında zor dönemler yaşandı ve yaşanacak. Temsilciliğin açılması  - yakın ilişkilerimizin geliştirilmesi için önemli bir yer tutuyor. Abhazya Devlet Yönetimi olarak temsilciliğin çalışmalarına her türlü destek içerisinde bulunacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

Kaynak. www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.