RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 17:54:51 tarihnde eklendi. 725 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Duma'dan seçimlere gözlemci

RUSYA FEDERASYONU DUMA MECLİSİ ABHAZYA DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE GÖZLEMCİ GÖNDERİYOR
Duma'dan seçimlere gözlemci 08/12/2009. REGNUM Haber Ajansı Muhabiri'nin bildirdiğine göre, Rusya Federasyonu Duma Meclisi BDT ve Vatandaşlık İlişkileri Komisyonu Başkanı Aleksey OSTROVSKİY (LDParti) 08 Aralık Pazartesi günü yaptığı açıklamada "Duma Meclisi olarak, 12 Arlık tarihinde Abhazya'da yapılacak olan Devlet Başkanlığı Seçimlerine gözlemci göndereceğiz" dedi.

Aleksey OTSROVKİY "Duma Meclisinde grupları bulunan partilerden kota düzenlemesine bağlı olarak 7 adet gözlemci Abhazya'da ki devlet başkanlığı seçimlerine katılacaklar. Milletvekilleri Abhazya'da 10 - 13 Aralık tarihleri arasında seçimlere hazırlık, seçim uygulaması ve seçim sayımlarının denetimini yapacaklar" dedi.

Duma Meclisi Uluslararası İlşkiler Komitesi 1. Başkan Yardımcısı Leonid SLUTSKİY (LDP) "Abhazya Cumhuriyeti'nde bağımsızlığı tanınadıktan sonra ilk devlet başaknlığı seçimleri gerçekleşeceği için önem kazanmaktadır. Seçimler uluslararası seçim standartlarına göre hazırlanıyor ve hiç bir şüphe yoktur ki uluslararası hukuk normlarına göre organize oluyor. Ümit ediyorum ki Avrupalı gözlemcilerde seçimler ile ilgili olarak insani değerlere uygun değerlendirmelerde bulunacaklardır. İkili standart politikalardan arınmış olarak kararlarını belirteceklerini umuyorum" dedi.

Kaynak: www.regnum.ru    


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.