RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 17:42:09 tarihnde eklendi. 2428 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alan Vakfı Bşk. Remzi Yıldırım

REMZİ YILDIRIM "KAFFED YÖNETİMİ, GÜNEY OSETYA VE ABHAZYA ARASINDA Kİ DOSTLUK BAĞINI YIKAMAZSINIZ"
Alan Vakfı Bşk. Remzi Yıldırım 29/11/2009. Sevgili abhazyam.com üye ve izleyicileri bilindiği üzere KAFFED Olağan Genel Kurulu 06/12/2009 Tarihinde Ankara'da yapılıyor. Ancak İstanbul Kafkas Abhazya Kültür Derneği'nin KAFFED'den ayrılması sonucunda ilginç bir genel kurul yaşanacağı şimdiden kendini göstermektedir. 24/11/2009 Tarihinde KAFFED İnternet sitesinde Genel Kurul'a çağrı Mesajı yayınlandı. Aslında bu mesaj bile KAFFED Yönetimi'nin dünya görüşünün bir yansıması olarak açık bir biçimde görülmektedir. (Yazının tamamı için bknz. KAFFED İnternet sitesi) KAFFED ile ilgili görüşlerimi sizlerle çeşitli yazılarımda paylaştım. İleride KAFFED Genel Başkanı ve KAFFED Hakkında daha geniş olarak düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım.

Aşağıda, Alan Kültür ve Yardım Vakfı Başkanı Remzi YILDIRIM'ın 24/11/2009 Tarihinde yayınlanan KAFFED Yönetim Kurulu'nın "KAMUOYUMUZA DUYURU VE DAVET" Genel Kurul Çağrısı karşısında yazmış olduğu tepki yazısı bulunmaktadır. Remzi YILDIRIM'ın tepki yazısını sizlerin yorumlarınıza sunuyoruz.

Saygılarımla.


 26/11/2009

Sayın Kafkas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

Genel Kurul çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Ancak zamanı gelmişken gündemde bulunması gereken bir hususu da bize göre atlamamak gerekiyor. Anladık DÇB dediğiniz kurum aslında bir Dünya Adige Birliği buna bir itirazımız yok ve olamaz da .Türkiyedeki tüm Kuzey Kafkas Halklarını temsil etme şiarıyla ortaya çıkan KAFFED, çizgisini DAB (DÇB) ile aynı konuma getirdi ise yani eşitledi ise lütfen bunu kamuoyuna açıklasın ve iki yüzlülükten bir an önce kurtulsun. Her gün ölmekten bir defa ölmek inanın çok daha kolay olacaktır.

Önerimiz yaklaşan genel kurulda gündeme bir madde ekleyerek Kaffed ismini Adige Dernekleri Federasyonu olarak değiştirsin bu çelişkide ortadan kalksın.

Çerkes ismini işinize geldiği gibi ve işinize yaradığı şekilde kullanmaktan vazgeçme zamanı geldi artık.

Hiçbir zaman unutmayınız ki eğer Güney Osetya 2008 ağustosunda 2000 evladını yitirmesydi bugün Abhazya'nın bağımsızlığından bahsetmemiz o kadar kolay olmayacaktı. İnanın sizler Güney Osetya'yı Abhazya'dan ayrı tutsanız bile

Güney Osetya ve Abhazya arasında o kadar güçlü sevgi ve dostluk bağları varki sizin gücünüz onları ayırmaya yetmeyecektir. Olsa olsa siz her iki bağımsız ülkenin ülkülerine çok çok uzak kalacaksınız.

Yaşasın Güney Osetya ve Abhazya'nın bağımsızlık mücadelesi.

Remzi Yıldırım

Uluslararası Oset Halk Hareketi " STIR NIXAS" Başkan Yardımcısı

Kafkas Osetya Dayanışma ve İnsani Yardım Komitesi Başkanı

Alan Kültür ve Yardım Vakfı Başkanı


Kaynak: remziyildirim@mynet.com Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin.        


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.