RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 10:09:23 tarihnde eklendi. 682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya ve Moskova arasında işbirliği anlaşması imzalandı

SERGEY BAGAPŞ VE YURİ LUJKOV, ABHAZYA - MOSKOVA ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI
Abhazya ve Moskova arasında işbirliği anlaşması imzalandı 13/11/2009. Moskova Devleti Yönetimi Başkanı Yuri LUJKOV başkanlığındaki heyet Abhazya'yı ziyaret etti. Moskova Heyeti içerisnde bulunan yetkililer; Moskova Yönetimi Arazi ve Mülkiyet konuları komisyonu Başkanı Vladimir SİLKİN, Moskova Yönetimi Üretim Kaynakları Bölüm Başkanı Aleksandr BABURİN, Moskova Yönetimi İmar Bölüm Başkanı Aleksandr KOSOVAN, Moskova Yönetimi Dış Ekonomik İlişkiler Bölüm Başkanı Georgiy MURADOV, Moskova Yönetimi Güney-Doğu Bölgesi Sorumlusu Vladimir ZOTOV, Moskova Yönetimi Acil Yardım müdahale Bölüm Başkanı Aleksandr ELİCEEEV ve diğer katılımcılardan oluşuyor.

Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, Moskova Yönetimi Başkanı ve heyetini Suhum Havaalanında resmi törenle karşıladı. Sergey BAGAPŞ ve Yuri LUJKOV tarafından Abhazya Cumhuriyeti Yönetimi ve Moskova Hükümeti Yönetimi arasında Ticari, ekonomik, teknik ve bilimsel, kültürel, insani yardım konularında işbiriliği anlaşması imzalandı.

Abhazya Hükümeti Tarım Bakanı Yuri AKABA ve Moskova Hükümeti Ürtetim Kaynakları Bölüm Başkanı Aleksandr BABURİN; Abhazya Cumhuriyeti ile Muskova Hükümeti arasında gıda kaynakları ve gıda üretimi konusunda işbirliği anlaşması imzalandı.

Moskova Hükümeti Başkanı Yuri LUJKOV Başkanlığında ki heyet Özgürlük Meydanında saygı duruşunda bulunarak çelenk bıraktı. Daha sonra heyet beraberinde getirmiş olduğu insani yardım paketini yetkililere teslim etti. İnsani Yardım paketi içerisinde İlk Yardım Ambulansı, 20 adet bilgisayar, ve değişik teknik ekipmanlardan oluşan materyallerden oluşuyor.

Moskova Heyeti daha sonra Suhum'da inşaatı süren "Moskova Kültür Evi"ni, Ruıs Sınır Muhafızları Komutanlığı ve Suhum'un Eşhera Bölgesi'nde bulunan "Spor Tatil Köyü"nü ziyaret ettiler. Moskova Heyeti'nin Suhum resmi ziyareti flarmoni orkestra binasında düzenlenen "Abhazya - Rusya Gençliği Geleceğe Birlikte" Töreni ile sona erdi. 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.