RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 10:02:51 tarihnde eklendi. 734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karasin'den açıklama

GRİGORY KARASİN "RUSYA, GÜRCİSTAN-ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA ARASINDA GÜÇ KULLANMAMA BELGESİ HAZIRLADI
Karasin'den açıklama 10/11/2009. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory KARASİN Cenevre’de Güney Kafkasya’nın Güvenliği hakkında sürdürülen görüşmeler ile ilgili olarak “Bizim Gürcistan’ın askeri alt yapısını güçlendirmek, Abhazya ve Güney Osetya Sınırlarında güç kazanmak amacı ile çalışmalar yaptığı konusunda endişelerimiz bulunuyor” dedi.

Grigory KARASİN “Rusya tarafı olarak Gürcistan – Abhazya ve Gürcistan – Güney Osetya arasında kuvvet kullanılmamasının zorunlu olacağı bir belgenin uluslar arası yasalar içerisinde sonuçlandırılması için çalışacağız. Katılımcılar içerisinde bunun oluşabilmesi için her zaman olduğu gibi Gürcistan tarafı isteksiz olarak görülüyor, böyle bir anlaşmanın imzalanması ile Abhazya ve Güney Osetya’nın tanınması anlamı ortaya çıkabilir” dedi.

Grigory KARASİN “Moskova olarak, kuvvet kullanılmaması prensibi içerisinde bir anlaşma hazırladık ve AB, BM ve AGİT Ortak Başkanlığına, ayrıca Abhazya ve Güney Osetya’ya da bu anlaşma taslağını gönderdik. Biz, bu prensipler içerisinde hazırlamış olduğumuz proje ile ilgili olarak gerekli yanıtları aldık. Bu çözüm için tam olarak netleşmedi. Toplantıda bunları netleştireceğiz” açıklamasında bulundu. 

Kanu: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.