RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 10:01:09 tarihnde eklendi. 694 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Adayları açıklandı

ABHAZYA DEVLET BAŞKANLIĞI ADAYLARI VE YARDIMCILARI RESMİ OLARAK ONAYLANDI
Başkan Adayları açıklandı 09/11/2009.  Abhazya Seçim Kurulu Başkanı Batal TABAGUA tarafından yapılan açıklamada Abhazya Seçim Kurulu, bugün beş başkan adayı ve başkan yardımcıları için gerekli onayın verildiği belirtildi.

Batal TABAGUA “Bugün itibarı ile başkanlık seçimleri için adaylar propaganda çalışmalarına başlayabilirler. Adaylar Devlet radyo ve Televizyonlarında 4 saat ücretsiz olarak konuşma hakkına sahiptir (Haftada bir saat): birinci saat; adaylar, canlı yayında seçmenlerin sorularını yanıtlayacaklar; ikinci saat – başkan adaylarının yeki vereceği bir kişinin konuşması; üçüncü saat – Başkan Yardımcıları tarafından yapılan konuşma; dördüncü saat – başkan adaylarının kendi takdirlerine bırakılıyor, adaylar isterlerse seçmenler ile ilişki kurmak için çalışma programlarını açıklayan bir tv filmi de hazırlayabilecekler. Başkan adayları devlet televizyon kanalında ücretsiz olarak her gün üç kez üç er dakikalık tanıtım haklarından yararlanabilecekler.” Dedi.

Devlet Başkanlığı ve Yardımcılığı onaylanan adaylar: Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ ve Başkan Yardımcısı Adayı Aleksandr ANKVAB; Eski Devlet Başkan Yardımcısı Raul HADJİMBA VE Başkan Yardımcısı Adayı Abhaz Bilimleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Vasili AVIDZBA; Ekonomik Kalkınma Partisi Başkanı Beslan BUTBA ve Başkan Yardımcısı Adayı Eski İçişleri Bakanı Almasbey KÇAÇ; Abhazya Devleti Deniz Nakliyat Genel Müdürü Zaur ARDZINBA, Başkan Yardımcısı Adayı Eski Oçamçıra Bölgesi Valisi Hrips DJOPUA; Ekonomi Bilimi Doktoru Vitaliy BGANBA, Başkan Yardımcısı Adayı Tarihçi David DASANİYA.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.