RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2011, Perşembe 09:53:41 tarihnde eklendi. 681 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD Tiflis Büyükelçisi bağımsızlıkları ABD tanımayacaktır dedi

ABD TİFLİS BÜYÜKELÇİSİ JHON BASS "ABD, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YI HİÇBİR ZAMAN TANIMAYACAKTIR" DEDİ.
ABD Tiflis Büyükelçisi bağımsızlıkları ABD tanımayacaktır dedi 28/10/2009. ABD’nin yeni Gürcistan Büyükelçisi olarak atanan Jhon BASS; Rustavi – 2 TV Kanalında yaptığı söyleşide “ABD’nin Gürcistan’a yönelik olarak uygulamış olduğu politikalarda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Gürcistan’ın toprak bütünlüğünü desteklemekteyiz, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıkları asla tanınmayacaktır. Biz hiçbir zaman Abhazya ve Güney Osetya’yı bağımsız devlet olarak tanımayacağız” dedi

ABD Büyükelçisi Jhon BASS; savaşların insanların üzerinde izler bıraktığını belirterek “biz toprakların geriye alınmasının şiddet ile olmayacağını barış içerisinde olabileceğini temel görüş olarak belirtiyoruz. Gürcistan’ın mültecilerin evlerine dönmesi için yaklaşımlar geliştirmek durumundadır. Öncelikli olarak, Gürcistan bölgesel çatışmaların çözümü olarak kendi yaklaşımını geliştirmek durumundadır ve bunun içinde Gürcistan’ın ekonomisi gelişmiş refah toplumu olması gerekmektedir” dedi.

Jhon BASS; Gürcistan halkının demokrasiye olan bağlılıklarını görmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek “Benim göreve başlamam iki haftalık bir süreç, değerlendirme de bulunmak için çak az bir zaman, ancak halkın demokrasinin yapılanmasına olan inançlarının olduğu izlenimini edindim. Buna örnek olarak Telavi ve diğer bölgelerde gençliğin oluşturmuş olduğu programlara katıldım. Demokrasinin gelişimi için seçim sisteminde de çalışmalar yapılmalıdır” dedi.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.